11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 9 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '9' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.  
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html

Bu hanedeki 9 sayısı, çocuksu, saf ve tutkulu, oyuncu, hatta bazen her şeyi unutacak ve oyuna dalacak kadar oyuncu, aslında bilge, felsefeden hoşlanan ve paylaşımcı bir kişiliği anlatmaktadır.
Hayal gücü o kadar zengindir ki, kendisini neredeyse her zaman bu dünyasında bulur. Dünya onun için, harikalarla dolu ve keşfedilmeyi bekleyen tamamen maceralardan oluşmuş bir yerdir. Kısacası aslında dünya, sizin için bir oyun alanıdır ve siizn tek istediğiniz kısıtlanmadan bu oyun alanında oynayabilmektir.
Çevrenizdeki insanlar ya da akımlardan kolayca etkilenebilirsiniz. Bir işi uzun süre yapmak ya da uzun sürmesi sizi sıkabilir.Ama ilginizi tamamen çeken bir iş bulduğunuzda da kimse sizden daha çalışkan olamaz. O iş bitinceye kadar son derece kararlı şekilde çok çalışırsınız.
Sizin için, dünyadaki sorunlar insanların yeterince hayal güçlerini kullanmamasından kaynaklanmaktadır. İnsanlar hayallerinin peşinde koşmalı ve yeterince bilge olmalıdırlar. İyimserliklerini sonuna kadar muhafaza etmeyi bilmelidirler. Böylece her şey çok yolunda gidebilir.
Bu sayıya sahip insanlar konu ne olursa olsun konsantrasyonlarını verdikleri konu dışında da bir dünya olduğunu unutmamalılar. yani eğer işe kendinizi verdiyseniz dışarıda bir dünya olduğunu, oyuna kendinizi verdiyseniz mutlaka işinizi ihmal ettiğinizi unutmamalısınız.
Felsefe ve şifa alanları sizi çeker. Bitmek bilmeyen öğrenme merakınız nedeni ile tüm sayılar içinde en iyi öğrenciler ve en iyi öğretmenler bu sayıdan çıkarlar. Reklam ve tanıtım alanlarında da hem eğlenip hem keyifle çalışabilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder