27 Haziran 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizin 5.Hanesine Göre Öğrenmeniz Gereken Hayat Dersiniz Nedir?

Kişisel Şifrenizin beşinci hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin birinci hanesi ile dördüncü hanesi rakamlarının kendi arasında toplamıdır. 
Bir anlamda ise doğum günü rakamınızın hanesi ile yaşam döngüsü hanenizin rakamından elde edilir.İlk Hane (Kişilik-Görme Duyusu-Zihin-İnsanlar Sizi Nasıl Görüyor-İlk İzlenim) hanesi ile Dördüncü Hane (Yaşam Döngüsü-Koku Duyusu-İş Yapma Biçiminiz-Olaylara Yaklaşımınız-Bir şeylerden Nasıl Uzaklaştığınız)  hanelerinin toplanarak hayat dersinizi ortaya koymaktadır.
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html 

Beşinci Hane (Ders hanesi-Dokunma Duyusu-Zihniniz-Öğrenmeniz Gereken Hayat Dersiniz-İnsanların Yaşamına nasıl Dokunuyorsunuz?-Sık Sık karşılaştığınız Önemli Sorunlar) hanesidir.
Beşinci Hanenin ne anlama geldiği ile ilgili daha detaylı bilgi için bkz.

http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-besinci-hane-neyi.html


Bu hanenin açıklamasını ve önemini okuduktan sonra burada verdiğim kısa notlara bakmanızı önemle hatırlatmak isterim.

Beşinci hanede 1 Rakamı: Hayat dersiniz kendinize güvenmektir. Başkalarına karşı saldırgan bir tavırda davrandığınızda genellikle en zayıf yanınızı saklamaya çalışıyorsunuz demektir. Bu da genellikle kendinize duyduğunuz güvensizlik ve egonuzun incinmiş olması durumlarıdır. Kendinize güven ve inanç duyun ve bu kadar duygularınızı saklamamaya çalışın. Diğer insanları övme ve ikna etme yeteneğinizi olumlu şekilde kullanın.

Beşinci hanede 2 Rakamı: zaman zaman diğer insanları anlamanızı ve empati kurmanızı engelleyebilir. insanların düşüncelerine dair kafanızda fikirler yaratıp inanmak yerine onlara sorun ve onları dinleyin, onların duygularını da hesaba katın. Şefkatli misiniz yoksa aşırı korumacı ve baskıcı mı?
Beşinci hanede 3 Rakamı: Dikkatinizi bir noktaya toplamanız, akıl dağınıklıklarınızı halletmeniz, ayrıntılarda kaybolmamayı öğrenmeniz hayat dersinizdir. Konsantrasyon yeteneğinizi geliştirerek, büyük resmi kaçırmamayı, kazalardan kaçınmayı, iletişim hatalarınızı azaltmayı başarmalısınız.
Beşinci hanede 4 Rakamı: bu hanedeki bu rakam, garip insanları hayatınıza çekmenize, kendiniz için iyi olanı seçmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bunları ayırmak ve test etmek sizin hayat dersinizdir. Kalıp çözmek yerine sürekli yer değiştirmek yani kendi oluşturduğunuz şartlardan kaçmak geçici çözümdür, unutmayınız.
Beşinci hanede 5 Rakamı: Aşırı stres ve başa çıkmak için bağımlılıklara dikkat. Kolay strese kapılıyorsunuz ve bunu halletmenin yolu sürekli bağımlılıklar geliştirmek değil. İçinde bulunduğunuz durumu sakince değerlendirirseniz, tüm şifrenizdeki potansiyellerinizi ortaya çıkarmanız kolaylaşacaktır.
Beşinci hanede 6 Rakamı: Bu hanede bu rakam, aile değerlerini sorgulamanız ve bazen bu yüzden aklınızın çelinmesine neden olabilir. Kıskançlık ve denge sorunlarınzı çözmek sizin hayat dersinizdir.
Beşinci hanede 7 Rakamı: Denetiminizi korurken insanlarla iletişimlerinizde sorunlar çıkmasını engellemek sizin hayat dersinizdir. Dış dünyanın iç dünyanızı belirlemesine izin vermemeli ve sürekli tüm sorumluluğu etrafınıza yüklememelisiniz. hayatınızı sorumluluğunu almayı öğrenmek için buradasınız.
Beşinci hanede 8 Rakamı: 'Hayır' demekte ve sınır çizmekte ustalaşmak sizin hayat dersinizdir. Bu sayede diğer hanelerinizin potansiyellerini ortaya çıkarabilir ve doğru kullanabilirsiniz. Sürekli suçluluk duygusundan ve bunalımdan kurtulmanız, istemediğiniz sorumlulukları almamaya başlamak ve 'hayır' diyebilmekten geçiyor.
Beşinci hanede 9 Rakamı: Bu hanede bu rakam, inatçı ve sabit fikirli olmanız anlamına gelebilir. İş ile oyun birbirinden farklıdır ve bunları ayırma yeteneğinizi geliştirmeniz hayat dersinizdir. İnsanların etkisinde kalmamayı öğrenmek ise maalesef bu rakam etkisinde zordur. tarafsızlığınızı koruyun ve zihninizi açık tutun.


Burada sadece bu hanedeki sayıların tek başına etkilerini ve özet cümlelerle yazdığımı hatırlatmak isterim. Kişisel şifrenizdeki diğer hanelerde yer alan rakamlar ile değerlendirilerek asıl doğru ve net yorumlar yapmak mümkündür. Özellikle kişisel şifrenizde diğer hanelerde yer alan rakamların birbirini tekrar etmesi ve bulunduğu hanelerde değerlendirmelerde etkin rol almaktadır.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz




2 yorum:

  1. Sevgili Kişisel Şifreniz. Bir süredir Facebook'ta arkadaşız. Ve ben Dan Millman'ın Yaşam Amacınız kitabına göre facebook'ta bir kaç aydır arzu edenlere tamamen ücretsiz yardımcı oluyordum. Sizin analizleriniz dayandığı kaynak da ayni mi,benzer mi yoksa farklı mı ? Beni aydınlatırsanız onları size yönlendirmeyi düşünüyorum. Çünkü benim çok vaktimi alıyor. Severek yapıyorum çünkü insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum ve psikolojik danışman olarak işimin bir parçası. Mine Kavalalı

    YanıtlaSil
  2. Mine Hanım, nazik mesajınız için teşekkür ediyorum. Size face hesabınızdan uzunca bir cevap yazdım...:)
    İlginiz ve yönlendirmeniz için yeniden teşekkürler...Sevgiler...

    YanıtlaSil