21 Haziran 2012 Perşembe

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 9 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '9' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. 
  
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html

Bu hanedeki 9 sayısı, hayal gücü uçsuz bucaksız ve iyimser bir insan olduğunuz gösterir. Tüm sayıların özelliklerini barındıran 9 sayısı, en saf hali ile bir çocuk oyunculuğu sergiler.
Yaptığınız işlerde hayal gücünüzü kullanmayı seversiniz. Her şey hayal etmekle başlar dolayısı ile yapılacak her işi ve yeni yatırımı mutlaka hayal edersiniz. Kendinizi sürekli geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek sizin için vaz geçilmezdir. Dolayısı ile yaptığınız işlerin size bilmedikleriniz konusunda bir şeyler katmasını da istersiniz.
Gerçek bir ii niyet timsali olarak, insanlar size yeni bir şey anlattıklarında 'hadi yapalım!' diye yanıtlarsınız. İnsanlara güvenir ve güvenin önemine sonuna kadar inanırsınız. Elinize aldığınız işlerde son derece iyimser yaklaşımlarda bulunursunuz ancak bazı durumlarda olabildiğince inatçı hale de gelebilirsiniz.
Bu hanedeki 9 sayısı sizi: insanları yeterince tanımadan ve hızlıca güvenmemeniz gerekliliği konusunda uyarır. Özellikle bir işe başlamadan evvel o işe heyecanla yaklaşmak yerine tüm durumları ve kişileri daha detaylı incelemeniz gerektiği konusunda uyarır. Yani kısacası, 'ilk an hevesinizi' birazcık dizginleyip, olaylara uzaktan bakmalısınız...

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder