19 Haziran 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 7 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '7' sayısına ulaşıyorsanız... 
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. 

http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz. 
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html

Bu hanedeki 7 sayısı, Mükemmeliyetçi, kendini işine adayan, sezgileri güçlü, tek başına çalışmaktan hoşlanan ve mahremiyet duyguları gelişmiş bir kişi olduğunuzu göstermektedir.
Planlarınızı insanlarla paylaşmaktan hoşlanmazsınız. Kendinizi işinize adar, yaptığınız işin mükemmel olmasından önce insanlara o işi göstermek istemezsiniz.
Ortak çalışmalar yapmaktan pek hoşlanmaz, işleri kendi bildiğiniz gibi yapmayı seversiniz. Başka insanlarla yapılan ortak işler sizin tam olarak istediğiniz gibi olmadığı, istediğiniz kadar mükemmel olmadığı için kendinizi kötü hissedebilirsiniz, o nedenle de tek başına çalışmayı yeğlersiniz.
Sanatla uğraşmayı çok seversiniz, mükemmeliyetçi tarafınızla da para hesabı konularında iyisinizdir. Finans bölümünde çalışmak için harika adaylar bu hanede bu sayıdan çıkarlar.
Baştan savma iş yapılan ya da eksik iş yapılan yerlerden uzaklaşma eğiliminiz vardır.
Bu hanedeki 7 sayısının minik uyarısı ise şu: yaptığınız işlere başka insanları dahil ederek ve ekip çalışmalarında da istediğiniz başarıları elde edebileceğinize inanarak çok daha başarılı olabilirsiniz. Görev dağıtmayı öğrenmeniz ve bundan keyif almanız sizi ve etrafınızda sizinle çalışanları rahatlatacaktır.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder