18 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 2 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '2' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html


Dördüncü hanedeki 2 rakamı, başkalarını desteklemenin önemini bize hatırlatan insanların sayısıdır. şefkatli, ilgili, koruyucu, insanlar tarafından sevilen birisi olduğunuzu anlatır.
Bir işi yaparken, diğer insanların ne hissettiklerini ya da düşündüklerini çok önemsersiniz. Yapılan işin herkesin hayrına olmasını seversiniz.
Başka insanları desteklemeyi ve onları ön plana çıkarmayı seversiniz. Geri planda kalmaktan asla gocunmaz ve rahatsız olmazsınız. Bulunduğunuz her ortamda sömürülen ve mutsuz insanlar varsa çok rahatsız olursunuz.   
Ancak bu sayının minik uyarısı şudur ki: sürekli diğer insanların ne hissettiklerini düşünerek yaşayamazsınız. Sadece başka insanların mutluluklarından mutluluk çıkarırsanız mutsuzluğa davetiye çıkarmış olursunuz. Lütfen, birazcık da kendi isteklerinize önem verin ve ben ne istiyorum diye düşünün. Bu tavır size bencilce ya da şefkatten uzak gelebilir fakat bu doğru değil. Kendinize karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamalısınız.


Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder