19 Haziran 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 6 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '6' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html

Bu hanedeki 6 sayısı, sunum yeteneği gelişmiş, iki tarafında eşit kazanmasından hoşlanan, dengeyi seven, kendini adamış ve tartışmalardan hoşlanmayan bir kişiliği göstermektedir.
Siz bir iş üzerinde çalışırken işin doğru olmasına gösterdiğiniz tüm dikkati o işin sunumuna da gösterirsiniz. Güzel sunumu olan iyi ambalajlanmış her şey diğerlerine göre bir fark yaratacak ve tercih edilecektir. Yaptığınız işin mutlaka sizin elinizden çıktığı belli olmalıdır. Taklit etmekten ve edenlerden hiç hoşlanmazsınız.
Üzerinde çalıştığınız işe kendinizi tam olarak adarsınız Yaptığınız işte denge ve uyum ararsınız. İçinde güzellik olmayan her şeyden uzaklaşmak istersiniz. Bu bazen bir insan, bazen ortam ya da iş olabilir, fark etmez, güzellik yoksa siz orada durmazsınız.
Bu hanede bu rakamın minik uyarısı ise şu ki: bir işe konsantre olmak ve güzellik katma yeteneğinize bir parça da organize olmayı ekleyebilirseniz, daha güzel işleri daha kısa zamanda ve daha az efor ile başarabilirsiniz. Böylece daha fazla güzellikler yaratmanız için size zaman kalır.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder