21 Haziran 2012 Perşembe

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 8 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '8' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. 
 

http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz. 
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html


Bu hanede 8 sayısı, sorumluluk sahibi, sağduyulu ve ekip çalışmalarını seven bir kişi olduğunuzu göstermektedir.
İşlerde sorumluluk anlayışınız öne çıkar ve çalıştığınız kişilerden de aynı davranışları beklersiniz. Tek kişinin ön planda olduğu her iş sizi rahatsız eder.
Bir işe başladığınızda hemen o işin sınırlarını çizer, çerçevesini görmek istersiniz. Sınırsızlık duygusu sizi rahatsız eder. Bu şekilde yapılan iler size göre baştan savma ve savruk, dağınık ve sonuç odaklı değildir. 
Göreve kendinizi adadığınız anda onu sorgulamadan yapabilirsiniz. Eksik kalan işlerden hoşlanmazsınız ve her iş size göre tamamlanmalıdır.
Paranın değerini taktir eder ve paranızın karşılığını almaktan hoşlanırsınız. Şirketlerin satın alma bölümlerinde bu özelliğiniz nedeni ile başarılı olabilirsiniz.
Ekip çalışmalarını sevseniz de (eğer kişisel şifrenizde diğer hanelerde bunu destekleyen rakamlar yoksa) liderlik etmekten pek hoşlanmazsınız.
Bu rakamın minik uyarısı ise; çalıştığınız ekiplerde liderlik etmeyi göze almanız halinde işlerinizin çok daha iyi sonuçlar verdiğini görmeniz kaçınılmazdır. İnsanlar sizin liderliğiniz gönüllü olarak kabul edeceklerdir. Kendinize biraz daha güvenmelisiniz.


Sevgiler, Kişisel Şifreniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder