13 Haziran 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizde Dördüncü Hane Neyi Anlatır?

Dördüncü Hane: Yaşam Döngüsü-Koku Duyusu-İş Yapma Biçiminiz-Olaylara Yaklaşımınız-Bir şeylerden Nasıl Uzaklaştığınızı gösterir.

4.haneyi hesaplamak için ilk üç hanedeki rakamları topluyoruz. Yani; Doğum Günü Hanesi (1. hane) + Doğum Ayı Hanesi (2.hane) + Doğum Yılı Hanesi (3. hane) 'nin rakamları sonucu elde edilen tek basamaklı sayıdır. 


Tüm Kişisel Şifrenizi Hesaplamak için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html


Başlıkta da özellikle belirtmeye çalıştığımız üzere, bu hane koku duyunuzu anlatır. Bu da bize, işlere yaklaşma ve uzaklaşma biçiminiz yani motivasyonunuz hakkında bilgi verir. Şöyle düşünün, öyle şartlar altındasınız ki, elleriniz bağlı, gözleriniz bağlı ve karar vermek durumundasınız. İşte o zaman bu duyumuz devreye girer ve koku hafızasına başvurur. Daha sezgiseldir. Daha içsel sesimizdir. 
Ayrıca, Hayatımızı dokuzar yıllık periyotlara ayırarak bakarsak, her yeni 9 yıllık dönemimizin bu hanedeki sayısına karşılık gelen yıllarımıza dikkat çekmek ister. Bu hanedeki rakama bakılarak bu yılların hayatımızda en önemli yıllarımız olduğu, her şeyin yıkılıp yeniden yapıldığı ve bu motivasyonu en çok bu yıllarda hissettiğimizi gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca bu hanedeki sayının özelliklerini kullanarak her şeyin üstüste geldiğini, paramparça olduğunu düşündüğünüz zamanlarda yeniden ayağa kalkmak için kullanabilirsiniz.
Bu hanedeki rakam ile 8. hanede yer alan rakama bakarak, hayatınız ile ilgili 'iş yapma biçiminizi' elde edebilir ve bu sayıların pozitif taraflarını kendimiz ve dolayısı ile hayatımızda geliştirerek, hedeflerimize, refaha ve sorunsuz iletişimlere sahip olabiliriz.



Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder