3 Haziran 2012 Pazar

Kişisel Şifrenizde Üçüncü Hane Neyi Anlatır?

Üçüncü Hane (Küresel Bilinçlilik-Tatma Duyusu-Dürtünüz-İnançlar ve Dünyayı Algılamanız-Almak İstediğiniz Roller-Dünya Görüşünüz)
Bu hane kişinin doğduğu yıldan gelmektedir. Doğum yılınızın rakamlarını yan yana yazarak kendi arasında tek sayıya ininceye kadar toplayın. Bulduğunuz sayı sizin 3. haneye yazmanız gereken kişisel şifrenizdir.
Örneğin 1974 yılında doğan birisi için, 1 + 9 + 7 + 4 = 21, bu da 2 + 1 =3 şeklinde yapılmalı ve Kişisel Şifrenizin  3.Hanesi ' 3 ' ise başlıklı yazıyı okumalısınız.

Kişisel Şifrenizde yer alan 9 hanenin tamamını hesaplamak için bkz. http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html 


Şimdi gelelim bu sayının bize hangi bilgileri verdiğini kısaca anlatmaya.
Bu hanedeki rakam tatma duyumuzu ifade etmektedir. Yani görünüşünüz ve ses tonunuzu kullanarak dış dünya ile etkileşiminize ne şekilde yön verdiğinizi anlatır. Yani karşınızdaki kişide 1. hanedeki rakam ile bir ön izlenim yaratır, 2. hanedeki sayınız ile ses tonunuz ile karşınızdakine mesajlar verirken bu hane ile de bu ses tonunuz ve duruşunuz ile nelerden bahsettiğinizi anlatır. Dolayısı ile bu hanedeki rakam mutlaka 1 ve 2. hanede yer alan rakamlarla birlikte değerlendirilmelidir, onlardan etkilenmemesi olanaksızdır. Aslında elbette bu rakamlar arası ilişki tüm şifreleriniz arasında vardır. Onlardan da zaman zaman bahsetmeye devam edeceğiz.
Bu rakam sizin, dünya görüşünüzü, iş anlayışınızı, dünyayı nasıl algıladığınızı, görüşler ve inançlarınızı, dünyayı bir sahne kabul edersek bu sahnede almak istediğiniz rolü, iş alanlarındaki tüm seçimlerinizi ve genellikle üzerinde konuştuğunuz ya da konuşmaktan hoşlandığınız konuları anlatmaktadır.
Örneğin yeni tanıştığınız birisinin bu hanesine denk gelen rakamı okuyarak randevuya gitmeniz ve bu hanedeki ilgi alanlarından konu açmanız, ilk randevularınızın gerginliğini azaltacaktır. Aynı şekilde iletişim kurmakta ve ortak konu bulmakta zorlandığınız insanların bu hanesindeki sayıya ait özellikleri okumanız fayda sağlayacaktır. 


Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder