19 Haziran 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 5 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '5' sayısına ulaşıyorsanız...


Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html


Bu hanedeki 5 rakamı, zeki, entelektüel, çözüm geliştirici, baskı altında iyi iş çıkarabilen, aynı zamanda özgürlüğüne düşkün, yönlendirilmekten hoşlanmayan, asi bir kişiliğiniz olduğunu göstermektedir.
Sorunla karşılaştığınız anda en yaratıcı çözümler ile hızla müdahale edebilirsiniz. Çözüm geliştirmede ki başarınız etrafınızca sihirbaz olarak nitelendirilmenize, Hızır olarak anılmanıza neden bile olabilir.
Bir işi yaparken yavaş tavır, uzun uzun düşünme süreçleri ve kararsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olur. Sizin için problemler hızlıca çözülmesi ve geçilmesi gereken şeylerdir.
İşleri yaparken özgürlüğünüzün kısıtlanmasından hoşlanmazsınız. Sosyalsiniz doğru, ama diğer insanlar sizin hızınıza yetişemediklerinden işleri yalnız yapmayı çoğu kez tercih edersiniz.
Bir şeyleri yapmanın her zaman en orjinal yollarını bulduğunuz için etrafınızca işi tersinden yapıyorsunuz şeklinde algılanabilirsiniz. Bir işi yaparken zaman zaman asileşmeniz nedeni ile olayların doğal akışında kesintilere neden olabilirsiniz.
Bu hanede bu rakamın uyarısı: Asilik yapmadan evvel insanları ve durumu sorgulama sabrı ve olayları her yönü ile inceleme sabrı göstermeniz halinde her tür olayın çözümlenmesi ve sizi mutlu etmesi son derece kolaylaşır.

Bunun için, yani o meşhur stresinizi kontrol altına alabilmeniz için nefes egzersizleri içeren her tür aktivite ve spor ile uğraşmanız faydalı olabilir.


Sevgiler, Kişisel Şifreniz







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder