27 Haziran 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizde Beşinci Hane Neyi Anlatır?

Kişisel Şifrenizin beşinci hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin birinci hanesi ile dördüncü hanesi rakamlarının kendi arasında toplamıdır. Bir anlamda ise doğum günü rakamınızın hanesi ile yaşam döngüsü hanenizin rakamından elde edilir.İlk Hane (Kişilik-Görme Duyusu-Zihin-İnsanlar Sizi Nasıl Görüyor-İlk İzlenim) hanesi ile Dördüncü Hane (Yaşam Döngüsü-Koku Duyusu-İş Yapma Biçiminiz-Olaylara Yaklaşımınız-Bir şeylerden Nasıl Uzaklaştığınız)  hanelerinin toplanarak hayat dersinizi ortaya koymaktadır.
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html 



Beşinci Hane (Ders hanesi-Dokunma Duyusu-Zihniniz-Öğrenmeniz Gereken Hayat Dersiniz-İnsanların Yaşamına nasıl Dokunuyorsunuz?-Sık Sık karşılaştığınız Önemli Sorunlar) hanesidir.
Dokunma duyusu son derece mahremdir, bedenimizi bir başka beden ile iletişim kurmak için temasa sokarız. Yani bir başka insana 'duygusal olarak' dokunuruz ve bize duygusal olarak dokunmasına izin veririz. İnsanlardan esinleniriz. Ve bunun için kendilerini tanımamıza gerek bile yoktur. Örneğin: dünyaca ünlü birisini düşünelim, onun hayatımızdaki anlamını tarif eder, örnek alır ve hayatımızı etkilemesine izin veririz.

Çocukluğumuzdan beri belli davranış kalıplarına uymaya zorlanır, bir çok savunma mekanizması geliştiririz. Tüm öğrendiklerinizi unutmanız gerekir. Hayatı tam olarak anlayabilmek için olumlu tavırla davranmayı ve 'eyleme geçmeyi' öğrenmelisiniz.
Kendi güçlü yanlarımız yerine zayıflıklarımızı ortaya çıkarır hatta bu zayıf yanlarımıza göre seçimler yapar ve hayatımızı zayıflıklarımızın temelleri üzerine kurarız. Sonrasında ise kendimizi bir üst boyutta yeniden 'kurban' kimliğimiz ile kendimizi yargılarken buluveririz. Ya da başımıza gelen her şey için karşımızdakini suçlayıp dururuz. Bu tavırlarımız biz fark etmeden alışkanlıklara dönüşür ve bizleri esir alır. Sürekli aynı filmi izliyormuşuz gibi bir his uyandırır. Diğer insanlara nasıl 'dokunduğunuzu' yalnızca onları tam olarak anladığınızda ve onların yaşamına nasıl dokunduğunuzu fark ettiğinizde anlarsınız.

Kısacası bu hane bize; hayatta sık sık karşılaştığınız önemli sorunları oluşturan nedenleri, sizin bu davranışlarınızın altında yatan ve belki de hiç fark etmediğiniz davranış kalıplarınızı anlatır. Bu davranış kalıplarını doğru değerlendirerek, bu hanedeki rakamın negatif özellikleri üzerinde çalışır, pozitife çevirmeyi ve bu noktada kalabilmeyi başarabilirseniz, güçlü yanlarınızı ortaya çıkarır, kişisel şifrenizin tüm rakamlarının gerçek potansiyellerini ortaya çıkarabilirsiniz.

Ayrıca bu hane, daha önce bahsettiğimiz dokuz yıllık periyotlarınızdaki geçiş dönemlerimizde, yıkılıp yeniden yapılanma sürecimizde karşımıza çıkan olaylarla nasıl başa çıkacağımızı da bize anlatır.
Hayat döngüsü ve ne anlama geldiği ile ilgili bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/hayat-dongusunun-kisisel-sifrenizdeki.html
Tüm bunları yapınca ne olacak diyenlere, verebileceğim tek yanıt var. Sağlık, mutluluk, 'varlık' ve bilgelik sizin olacaktır.
Geçiş dönemlerinizde ihtiyaç duyacağınız tekniğin açıklanması burada paylaştıklarımızın ötesindedir. Ve elbette sadece bu hane değil, tüm hanelerinizin değerlendirilmesi gerekmektedir. Dolayısı ile böylesi bir çalışma için profesyonel bir numeroloji uzmanından yardım almalısınız.

Evrendeki doğal ritmler ile sizin ritminizi keşfetmeniz, bu ritmin nerelerde bozulabileceğini keşfetmeniz ve bu riski ortadan kaldırmanız için zamanda ustalaşma adı verilen tekniği öğrenmeniz ve elbette uygulamanız size çok şey katacaktır.
Kendi geçmişinize bir göz atmanız, her 8-9 yıl içinde nasıl bilinç farklılıkları dolayısı ile yaşam farklılıklarınız olduğunu gözlemlemeniz sanırım anlatmaya çalıştığım şeyi size daha doğru gösterecektir. Dönüşüm periyotlarınızı bir çok etken belirlemesine rağmen bu hanede yer alan rakam ile yakından ilişkisi vardır. Bu rakam aynı zamanda bu süreci en iyi yönetme şeklinizi de size anlatabilmektedir.


Daha ayrıntılı bilgi ve raporlarınız için bizlere, iletişim bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder