18 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 4 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '4' sayısına ulaşıyorsanız...

Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html



Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html

Bu hanedeki 4 rakamı, meraklı, kaşif, değişimden korkmayan ve olayların iki tarafını da görmekten hoşlanan bir insan olduğunuzu anlatmaktadır.
Tüm iş ya da durumlar son derece meraklı yaklaşır, olayın tüm derinliğini, ayrıntılarını tüm çıplaklığı ile görmek istersiniz. Elinizdeki bilgilerden faydalanarak olayın detayları ile bir bütün olarak ortaya dökülmesini sağlayabilirsiniz.
Bir işin içine girdiğinizde o işteki tüm aksaklıları, zayıflıkları görürsünüz ya da bu bilgileri elde etmek için test etmeyi seversiniz. Bu yönünüz ile harika bir kalite kontrolcü olabilirsiniz. Bilgi elde etmekte üzerinize olmadığı için araştırma alanı da sizi kendisine çeker.
her şeye bir de tersten bakmak ve olayları test etmek sizin için vazgeçilmezdir. Bu yanınız etrafınızca düzen bozucu birisi olarak algılanmanıza ve tanınmanıza neden olabilir.
Bir işi yapmak ya da yönetmek yerine o işi denetlemek ve kusurlarını bulmak da daha başarılısınızdır. Bu nedenle danışmanlık yapmak, denetlemek, araştırmak, olayları test etmek son derece başarılı olduğunuz alanlardır.
Kişisel uyarınız ise şu: girdiğiniz ortamda bir şeyi değiştirmeden evvel insanlarla konuşmayı ve onların fikirlerini de dinlemeyi, önemsemeyi öğrenirseniz, değişim herkes için faydalı olabilir.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder