5 Haziran 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 2 ' ise


Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '2' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. 
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html 


Bu hanedeki 2 sayısı, şefkatli, yardımsever, ihtiyacı olanları her anlamda destekleyen, koruyucu tavırları olan, sevdiklerine büyük önem veren kişilikleri işaret etmektedir.
İnsanları sabırla dinler ve avutursunuz. Ancak unutmayın sorunlar dinlediğiniz kişilere ait, size değil, kendinizi fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. Yardımlarınızın mutlaka sınırları olmalı aksi halde etrafınız bilinçli ya da bilinçsiz sizi kullanacak insanlarla çevrilebilir.
Size göre, dünyadaki tüm sorunların kökeni insanların birbirine yeterince şefkatli yaklaşmamasından, birbirine yeterince destek olmamasından, yeterince birbirlerini sevmemesinden kaynaklandığını düşünürsünüz.
Hayır işleri elbette çok önemli ancak vermek kadar almayı da öğrenmeniz gereken bir hayat yaşıyorsunuz.
Konuşurken sürekli karşınızdakini rahatlatır ve ona tavsiyelerde bulunursunuz.
Kara günlerde sevdiklerinizi korumak için mutlaka birikim yapmak, geleceğinizi garanti altına almak istersiniz.
Ayrılıklardan nefret ettiğiniz için ilişkileriniz sizin için yıpratıcı olsa bile korumak için elinizden geleni yaparsınız.
Korkularınıza mutlaka dikkat etmelisiniz. Sevdiklerinizi koruduğunuzu zannederken onlar üzerinde aşırı baskıcı olabilirsiniz. Onların kendi ayakları üzerinde dikilmeleri için desteklemeniz demek aslında onlara izin vermeniz ve onlar için sürekli bir şeyler yapmaktan vaz geçmeniz demektir.
Tüm kişisel şifrenize bakarak söylenmesi gerekir ancak sadece bu hanenize bakarak 'gıda' ile ilgili her türlü işi son derece keyifli ve başarılı şekilde yapabileceğinizi söylemek mümkün.


Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder