1 Haziran 2012 Cuma

Kişisel Şifrenizin İkinci Hanesi ' 9 ' ise

Eğer Eylül ayında doğduysanız, Kişisel Şifrenizin 2.Hanesi'nde ' 9 ' rakamı bulunmaktadır.  


İkinci hanedeki 9 rakamı, çocuksu, neşeli, oyuncu, iyiliksever, hevesli, sanki ne söyleyeceğinden çok emin değilmiş gibi görünen bir insan olduğunuz izlenimini yaratan bir ses tonunu ifade etmektedir.
Kelimeleriniz bazen o kadar çocuksu olur ki; karşınızdaki kişi hem sizi son derece sevimli bulur hem de sanki ne dediğinizden emin değilmişsiniz gibi bir izlenime kapılabilir. Kelimeleriniz her zaman biraz uçarı olabilir. Adeta oyuna kaptırmış, hayal dünyasının sınırlarını zorlayan bir bir çocuk gibi. Oysa siz, içinde bulunduğunuz duruma tam olarak kendinizi vermiş ve sonsuz enerji ile o konu üzerinde konuşuyorsunuzdur.
Eğer, o muhteşem kararlılığınızı, zeka ve eşsiz fikirler sunma yeteneğinizi daha fazla kullanırsanız, karşınızdaki insanlar üzerinde etkileyiciliğinizi daha da arttırabilirsiniz. Bununla birlikte, fikirlerinizin çalınmasından bıktıysanız, sadece daha dikkatli paylaşmanız yeterli olacaktır.
İnsanlar ilk başta sizi kelimeleriniz nedeni ile çocuksu bulsalar da bu sadece bir yanılsamadır. Bu çocuksuluğun ardında dünyanın en parlak zihinlerinden birisi vardır ve bazen ettiği tamamen bilgece laflar ile de bunu gayet net göstermektedir. 
İnsanlar, niyetinizin iyi ve doğru olduğuna inanır, dolayısı ile insanları peşinizden sürükleme yeteneğiniz şaşırtıcı derecede yüksektir.
Sadece uyarımızı dikkate almanız ile bu etkilerinizi pozitif yönde geliştirebilir ve özellikle iş hayatınızda daha aktif ve verimli ilişkiler kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder