18 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Dördüncü Hanesi ' 3 ' ise

Kişisel Şifrenizin dördüncü hanesi, yani Doğum Tarihiniz'den elde ettiğiniz Kişisel şifrenizin ilk üç hane rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '3' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-dorduncu-hane-neyi.html
Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html



Bu hanede bir 3 rakamınız varsa, dünyanın tüm sorumluluğunu üzerine alabilecek potansiyel, disiplin, kararlılığa sahip, zorluklardan yılmayan, yoğun çalışmaktan hoşlanan ve son derece gelişmiş bir organizasyon yeteneği ile bir çoklarının altından kalkamayacağı işleri başaran bir kişisiniz demektir.
Her işi kendi bildiğiniz gibi yapmak ve organize etmekten hoşlanırsınız. Özellikle karmaşık durumlarda birden ortaya çıkıp, mucizeler yaratmak tam size göredir.
Bir işte başından itibaren size güvenilmesini, organizasyonun ve tüm kararlarının size bırakılmasından hoşlanırsınız. Böylece kendinizi son derece rahat hisseder ve etrafınızdaki herkese öğreterek o işi yapıp, alnınızın akıyla altından kalkarsınız.
Bir işte organizasyon size bırakılmıyorsa ve üstelik organizasyon hataları yüzünden iş aksıyorsa o işi bırakmaktan çekinmezsiniz. Ağzınızdan sık sık 'ben demiştim!' kelimeleri dökülür. İnsanlar sizden bunu duymaktan hoşlanmazlar ama söylediğinizin doğru olduğunu da bilirler.
Bu yeteneğinizi içine biraz eğlence katarak ve kendiniz de keyif alarak yapmaya çalışırsanız, etrafınızdaki herkesin onayı, sevgisi ve desteğinin nasıl arttığına belki siz bile inanamayabilirsiniz. hem böylece iş birliği ile kendinizi bu kadar yıpratmadan da her işi harika sonuçlar verebildiğini sizde deneyimleme şansı elde edebilirsiniz. 



Sevgiler, Kişisel şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder