11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 8 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '8' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. 
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html

Bu hanedeki 8 sayısı, güvenilir, sorumluluk sahibi, yönetici, kararlı, güçlü, sınırları olan ve bunu etrafına hissettirebilen bir kişiliği anlatmaktadır.
İnsanlar sorumluluk gerektiren işlerde sizinle çalışmak isterler ve bundan keyif alırlar.
Kurumsal yapıları ve şirket ortamlarını seversiniz. Kişisel şifrenizin diğer hanelerinde bu durumu engelleyen başka sayılarınız yok ise, kendi işinize sahip olmak yerine büyük bir işin ya da projenin parçası olmayı istersiniz.
Size göre, dünyadaki sorunların ortadan kaldırılması için, insanların daha fazla sorumluluk almaları, sağduyulu fakat sınır çizmeyi öğrenmeleri gerekmektedir. Aslında ülkeler de birer şirket gibi yönetilirlerse çok başarılı, huzurlu ve refah içerisinde olabilirler.
Ağır başlılığınız, kararlılığınız ve sorumluluk duygunuz ses tonunuza da mutlaka yansır.
Tüm bunlara rağmen, eğer kişisel şifreniz içerisinde bu sayıyı destekleyen başka sayılar yoksa o takdirde sorumluluk almaktan hoşlanır fakat liderlik yapmaktan hoşlanmazsınız. Bu da zaman zaman kendinizi kurban gibi görmenize neden olabilir. Eğer sorumluluk aldığınız kadar liderlik yapmayı da öğrenebilirseniz o zaman çok daha iyi iletişim ve iş hayatı başarısı sizin olabilir.
Özellikle mimarlık, tıp, mühendislik alanlarında büyük başarılar gösterebilirsiniz. Aslında, Kişisel Şifrenizin diğer hanelerine göre de seçeceğiniz her ne iş olursa olsun mutlaka başarılı olursunuz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder