6 Haziran 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 3 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '3' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html


Bu hanedeki 3 rakamı, disiplinli, organize, eline aldığı işi tamamlayan, açık sözlü ve sert bir kişiliği anlatmaktadır.
Bir işe giriştiğinizde, o işin mutlaka sonuca odaklanmasını ister ve kararınızdan asla dönmezsiniz. O işi yapma sürecinizde disiplinsizliğe, zayıflığa, kararsızlığa asla tahammül edemezsiniz. Planlama önceden ve sizin tarafınızdan yapılmış olmalıdır.
Dünyadaki sorunlar size göre, yeterince disiplinli ve organize olmamaktan, insanların kendilerini işlerine adamamasından ve inançlarının yeterince güçlü olmamasından kaynaklandığına inanırsınız.
Büyük şeylerin parçası olmaktan hoşlanırsınız. Ancak belli bir görüşte fanatikleşmemeye dikkat etmeniz gerekmektedir.
Zaman zaman aşırı baskıcı ve insanların duygularını önemsemeyen bir kimliğe bürünebilirsiniz. Bunun nedeni bir iş yapılırken duyguların devreye sokulmaması gerektiğine inanmanızdır. Bu nedenle insanlar sizden çekinebilirler.
Organizasyon yeteneğiniz, kararlılığınıza ve disiplininize biraz keyif ve güzellik eklerseniz çok daha başarılı olabilirsiniz.
Tüm disiplin gerektiren meslekler sizin için uygundur. Elbette meslek için kişisel şifrenizin tüm rakamlarının değerlendirilmesi gerekmekle beraber, organizasyon, disiplin gerektiren, askerlik, mühendislik, yönetmenlik, organizatörlük, yazarlık, cerrahlık sizin için uygun olabilir.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder