11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 6 ' ise




Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '6' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html
Bu hanedeki bu sayı, çekici, karizmatik, sunum yeteneği olağanüstü, sosyal, keyif yapmaktan hoşlanan, birlikte olunması da keyifli ve kolay bir kişiliği göstermektedir.
Çekici ve karizmatiksizni ve farkındasınız. Kelimeleriniz, öyle yuvarlatır, yumuşatır ve en rahatsız etmeyecek kıvama getirirsiniz ki, karşı konulması olanaksız hale getirirsiniz. Düzgün giyinir, etrafınızda güzellikler yaratmaya çalışırsınız.
Sizin görüşünüze göre, dünyadaki sorunların büyük çoğunluğu, dünyadaki güzelliklerin yeterince fark edilmemesi ve takdir edilmemesinden kaynaklanmaktadır. Yeterince dengeli olunmamasını da buna eklediğimizde elbette bu kadar çok sorun ortaya çıkacaktır. Dünya güzel bir yer olmalıdır ve bunun için çaba sarf edersiniz.
O muhteşem sunum yeteneğinizi daha organize olarak desteklerseniz ya da sizi organize etmelerine izin verirseniz, o zaman başarınızın önünde kimse duramaz.
Güneş yakmasın ama sırtınızda hissedin, böylece doğa ve açık alanlar daha keyif aldığınız ortamlar olurlar.
Soğukkanlı olarak kendinizi tarif eder, insanlardan her durum ve şartta asaletlerini, zarafetlerini korumasını beklersiniz. zor şartlar altında bile güzellikler fark edilmelidir.
bir işin sadece doğru olması yeterli değildir, onun güzel olması ve harika sunulması da gerekir. Herhangi bir ürünü, sunum yeteneğiniz ve güzelliklerle bezemeniz nedeni ile kolaylıkla satabilirsiniz. şirklerin arge departmanlarında ya da yüksek mevki-kitlelere yapılacak her tür sunumda siz harika bir aday olursunuz. Moda, reklam gibi alanlarda başarınız yüksek olur. Kısacası, kişisel şifrenizin diğer hanelerine bakmadan yapacağımız yorumda siz sunumun içinde olduğu her meslekte yüksek başarılar elde edebilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder