11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 4 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '4' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz. http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html 
Bu hanedeki 4 rakamı, öğrenmeye bayılan, meraklı ve keşfedebileceği her şey ile ilgilenen, kesinlikle birden fazla işle meşgul olup hepsini de gayet başarılı sürdürebilecek, yetenekli ve körü körüne kabul etmeyen, aklını kullanan bir kişiliği anlatmaktadır.
İnsanlar daha ne olduğunu anlamadan harekete geçmeye karar veriyor ve herhangi bir şeye motive hissediyorlarsa kesinlikle bir 4 insanı ile konuşmuşlardır. Kısacası siz, sadece insanlarla konuşmaz onları hayatlarında ne problem varsa onunla ilgili çözmek üzere harekete geçmeye motive eder, yardımcı olursunuz.
Dünyadaki tüm sorunların hallolması size göre, arkalarındaki asıl nedenin ortaya çıkması ile mümkündür. Devrim yanlısı ve değişimden korkmayan, bunun için gerekeni yapacak kişisinizdir.
Gelişmiş sorgulama yeteneğiniz ile bilgi almak, gerçek nedenleri ortaya çıkarmak sizin için çok kolaydır. Elektronik aletlerle büyük ihtimalle aranız gayet iyidir. Ve tüm teknolojik aletleri araştırmalarınızda etkin kullanmayı seversiniz. Bir işi yaparken direkt sonuca odaklanmak elbette işleri hızlandırır ancak bunu yaparken inasanlarla konuşmayı, onlardan bilgi almayı ve özellikle onları bilgilendirmemeyi öğrenmeniz tüm iletişiminizde hissettiğiniz gerginlik sorunlarınızı çözmenizi sağlayıcıdır. 
Sıra dışı yaklaşım ve sorunları çözme isteğiniz, hırsınız ve hızlılığınız insanları rahatsız edebilir.
Doğal merakınız ve aynı yerde durmaktan hoşlanmamanız turizm alanınızda ki başarılı olmanızı getirebilir.
Olayların arkasındaki nedenleri araştırma merakınız nedeni ile harika gazeteceiler de yine bu sayıdan çıkabilmektedir. Kısacası araştırma yapabileceğiniz her alanda çok başarılı ve mutlu olabilirsiniz.
Taklit yeteneğiniz nedeni ile iyi bir aktör de olabilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder