11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 7 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '7' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html

Bu hanedeki 7 rakamı, su elementi olarak kendinden beklendiği üzere, içe dönük, sanatçı, mistik, filozof, gizemli ve gizemli her şeye meraklı, şifacı ve finans konusunda tüm bu özellikleri nedeni ile şaşırtıcı olacak kadar başarılı.
Dünyadaki sorunların ortadan kaldırılması aslında çok kolaydır. Sadece insanlar birbirinin özel yaşamlarına saygı göstermeli, kendilerindeki şefkat ve bilgelikleri geliştirmeli ve mutlaka sanata öncelik verilmesi gerekmektedir. Böylece insanlar daha duyarlı, bütün, sevgi dolu olacaklar ve birbirine de bu şekilde davranacaklardır.
İşleri kendi bildiğiniz gibi ve yalnız yapmayı istersiniz. Titiz ve detaylara önem veren yapınız ile finans konularında başarı sağlarsınız. Seçtiğiniz meslek ne olursa olsun titizliğiniz nedeni ile başarılı olursunuz.
Eğer içine kapanıklığınızdan kurtulur ve insanlarla daha açık iletişim kurabilirseniz çok daha başarılı olabilirsiniz.
Mahremiyetiniz sizin için her şeyden değerlidir. Güçlü sezgiler ve hayal gücünüz kendinize hastır ve bu sayıya özel hizmet vermektedir. Bu yanınızı en iyi ifade edeceğiniz alan sanat olduğu için, son derece özgün çalışmalar ile sanatın her branşında mutlu ve başarılı olabilirsiniz. Ruhsallık ve felsefede diğer başarılı olacağınız alanlardır. Şifa da her zaman ilginizi çeker, bilinmeyeni merakınız nedeni ile şifanın olduğu her branşta da başarı sizi bekler. Tıp ve özellikle psikoloji alanında da çok başarılı olabilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder