1 Haziran 2012 Cuma

Kişisel Şifrenizin İkinci Hanesi ' 8 ' ise

Eğer Ağustos ayında doğduysanız, Kişisel Şifrenizin 2.Hanesi'nde ' 8 ' rakamı bulunmaktadır.  


Bu hendeki 8 rakamı, sağduyulu, güvenilir, sorumluluk sahibi, cesur ve becerikli bir yönetici olduğunuz izlenimi yaratan bir ses tonunu ifade etmektedir.
Cesur ve güçlü bir ses tonunuz vardır. Kelimeleriniz bilgece olduğu için insanlar sorunlarını sizinle paylaşmak ister ve sizden onlara yardım etmenizi isteyebilirler. Sizi insanlar akıl vermeyi seversiniz ve onları sürekli gerçekçi olmaya davet edersiniz. Gerçekçiliği sevmenize rağmen zaman zaman sınırları olan ve kendinize özgü bir dünya ve anlayış geliştirebilirsiniz.
Sınırsızlık ve belirsizlik duygusu sizi rahatsız edebilir, bir soruna çözüm arıyorsanız mutlaka sorunun ve kendi yetkinizin sınırlarını bilmeye ihtiyaç duyarsınız. Bir soruna yaklaşırken de öncelikle o sorunun görünmez sınırlarını belirler, geri kalan tüm etkileri sınır dışında bırakarak yarattığınız sınırlar içerisinde hareket etmeyi seversiniz. İşte insanların kendinize özgü bir hayal dünyası yarattığınızı ve orada yaşadığınızı düşünme nedeni budur.
Yüksek sesli ve cesur konuşmalarınız insanlar tarafından onlara emir veriyormuşsunuz izlenimi yaratabilir.
Uçucu fikirler bazen canınızı sıkabilir ve insanları gerçekçiliğe davet ederken onları ses tonunuz ve seçeceğiniz kelimeleriniz nedeni rahatsız edebilirsiniz.

Evet, insanlar size göre sorumluluk almalıdır. Ancak onlara 'ne yapmaları gerektiğini' söylerken, 'nasıl yapmaları gerektiğini de ' söylerseniz karşınızdakinin üzerinde kurduğunuz baskılar azalacaktır.
Ayrıca insanlar için her şeyi düzenlemek zorunda değilsiniz, bırakın hata yapsınlar, kendi hatalarına sahip olsunlar. Siz üzerinize düşeni yapıp, bilgi ve uyarılarda bulunu elbette ama onlara kendi kararlarını verebilmeleri için serbest bırakın. Buna cesaret edin. Unutmayın hatalar insanları olgunlaştırır...



Sevgiler, Kişisel Şifreniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder