1 Haziran 2012 Cuma

Kişisel Şifrenizin İkinci Hanesi ' 7 ' ise

Eğer Temmuz ayında doğduysanız, Kişisel Şifrenizin 2.Hanesi'nde ' 7 ' rakamı bulunmaktadır. 


2. hanedeki 7 rakamı, soğuk, çekingen, içe kapalı, gizemli, mahremiyetten hoşlanan ve sanata yetenekli olduğunuz izlenimini yaratan bir ses tonunu ifade etmektedir. 
Ses tonunuz bazen insanlar tarafından son derece soğuk bulunabilir. İnsanlar ifadesiz ve mizah anlayışınızın gelişmediğini düşünebilirler. Aslında bunun tek nedeni çekingenliğinizdir. Eğer bulunduğunuz ortamda rahat hisseder ya da konuştuğunuz konudaki bilginizden emin olursanız kelimeleriniz bilgece ve eğlenceli hale gelir. Böylesi durumlarda insanlar sizi keyifle dinler.
Ses tonunuz ender olarak yükselir. Yüksek ses ve gürültüyü sevmezsiniz.
Felsefe, sanat ve gizemli konularda konuşmayı seversiniz.
İnsanların hayatlarını nazikçe gözlemler, onların özeline girmekten, soru sormaktan hoşlanmazsınız. Aynı şekilde mahremiyetinize aşırı düşkün olmanız nedeni ile kendiniz hakkında ayrıntılı konuşmayı da sevmezsiniz. 
Tarafsız olmaya çalışırken, insanların sizi soğuk bulmalarına neden olabilirsiniz.
Tutkulu, kararlı ve güvenilir bir insansınızdır, kararlarınızdan kolay kolay vazgeçmezsiniz. Eğer daha az endişelenmeyi ve insanlara biraz daha yaklaşmayı başarabilirseniz, çok daha iyi iletişim kurduğunuzu görebilirsiniz. Küçük sırlar paylaşmak ve dinlemek harika arkadaşlıkların kapısını aralayabilir, böylece güven zeminli yakınlaşmalar ile daha iyi iletişimler yakalayabilir, daha mutlu hissedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder