5 Haziran 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 1 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '1' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.  http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html

Bu hanede ki 1 sayısı, liderlik yapmaktan, yönetimi elinde bulundurmaktan hoşlanan, liderlere inanan, görev sorumluluk paylaştırmayı seven ve bunda başarılı bir kişiliği anlatmaktadır.
Tam liderler bu sayıdan çıkar ama tek bir şart ile; insanların düşüncelerine önem vermeyi ve bilgeleşmeyi öğrenmelisiniz. onların ihtiyaçlarına önem verir ve kendinize duyduğunuz güvenin azalmasına izin vermezseniz çok başarılı bir lider olabilirsiniz.
Sizce bilge kralların yönetimde olmaları bile kötü liderle yönetilmekten iyidir.
İşleri kendi bildiğiniz tarzda yapmaktan hoşlanırsınız hatta kendi krallığınızın olmasını arzu edersiniz. Doğal krallık özellikleriniz nedeni ile etrafınıza yaydığınız güven sayesinde insanlar sizden emir almaktan hoşlanabilirler. Elbette üst paragrafta yazılanlara dikkat etmeniz koşulu ile.
İş yapılırken ciddiyeti sever, planlarınız olmasından hoşlanır, uçarılıkları istemezsiniz.
Geleceğe odaklı ve geleceği garanti altına yaymaya istekli bir yapınız ve buna uygun uzun vadeli planlarınız vardır.
Hayatınızdan insan çıkarmaktan hoşlanmaz, aile ve arkadaşlarınıza önem verirsiniz.
Gururunuz ve kendinize duyduğunuz güven en kolay yara alan yeriniz. Güven kaybı hissetmeniz halinde etrafınızdaki insanlara karşı aşırı talepkar olmamaya özen göstermelisiniz.
Yöneticilik sizin için en uygun meslektir ama bunun nerede olacağına karar vermek tamamen size aittir.

Sevgiler Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder