11 Haziran 2012 Pazartesi

Kişisel Şifrenizin Üçüncü Hanesi ' 5 ' ise

Kişisel Şifrenizin üçüncü hanesi, yani Doğum Tarihinizin sadece yılının rakamlarının kendi arasında toplamı sonucunda '5' sayısına ulaşıyorsanız...
Hesaplama yöntemi ve hanenin ne anlama geldiği ile ilgili bilgi için bkz.  http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/06/kisisel-sifrenizde-ucuncu-hane-neyi.html

Doğum Yılınızdan elde edilen ve 3. Hanede yer alan 5 sayısı, zeki, kesinlikle en özgürlük yanlısı, asi, kural tanımayan, gezgin, entelektüel, soruna odaklanmayan sürekli çözüm geliştiren bir kişiliktir.
Zekası nedeni ile kelime ustaları bu sayıdan çıkar. Çözüm geliştirme yetenekleri nedeni ile en ağır şartlarda ve stres altında karar alınması gerektiğinde bu sayı çok başarılıdır.
Dünyadaki sorunların en önemli nedeni sizce, insanların yeterince özgür olmamasından kaynaklandığını düşünürsünüz.İnsanlar sürekli engellendikleri için tüm bu sorunlar yaşanmaktadır. İnsanlar, inançları, kalpleri ve ideallerini izlese hiçbir sorun kalmayacaktır.
Özgürlük önemlidir, şartlar değişmesi gerekiyorsa değişmelidir, hem de hemen. Kısıtlandığınızı hissettiğinizde asileşirsiniz. Kelimeleriniz sertleşir ve adeta birer silaha dönüşür.
Dünyayı görmek en önemli isteğinizdir. Seyehat etmek sizin için istek değil yaşam biçimidir. Özgürce seyahat edebileceğiniz fırsatlar sizi çok mutlu eder.
Tüm bunlarla birlikte, bazen sabit fikirli ve inatçı olursunuz. Değişim yaratmadan önce insanların ne düşündüğünü öğrenmeniz ve onların düşüncelerini de hesaba katmanız başarınızı daha da güçlendirecektir. Unutmamak gerekir ki, siz değişim yaptığınızda bundan etkilenecek insanlar, buna maruz kalan sevdikleriniz her zaman vardır ve bu değişim kararlarınıza karşı direnç oluşmaması için onların hislerini hesaba katmak sizi ve ilişkilerinizi kuvvetlendirecektir.
Kelime ustası olduğunuz için, hazırlık yapmadan konuşma yapabilirsiniz. Kitleleri harekete geçirebilirsiniz. Kelimeleriniz o kadar etkileyici, enerjinizi yansıtıcı, motive edicidir ki dünyanın en iyi satıcısı olabilirsiniz. Sattığınız görüş ya da ürün olabilir, fark etmez. Yeter ki isteyin ve inanın..

Sevgiler, Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder