28 Ağustos 2012 Salı

Kişisel Şifrenizde Altıncı Hane Neyi Anlatır?

Kişisel Şifrenizin altıncı hanesi, yani doğum günü sayınız ile doğum ayı sayınızın toplamından elde edeceğiniz tek basamaklı sayınızdır. Bu hane kişisel şifrenizin birinci hanesi ile ikinci hanesinin toplamından elde ettiğimiz sayıdır. Bir başka deyişle ise; İlk Hane ile (Kişilik-Görme Duyusu-Zihin-İnsanlar Sizi Nasıl Görüyor-İlk İzlenim), İkinci Hane (Sosyal Bilinçlilik-Duyma Duyusu-Duygu-SesTonu-Konuşma Biçimi) hanelerinin toplanması ile elde edilir. Bu sayede 'iç sesiniz' ortaya çıkar...Tüm kişisel Şifrenizi Hesaplama yöntemi için ise bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html


Altıncı Hane (İçsel Benlik-Ruh Duyusu-Duygularınız-Kendinizi Tanımlama Biçiminiz-Kendiniz Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?- Olduğunu Düşündüğün Kişilik-İçsel Sesiniz) hanesidir.
Ruh duyusu deyip geçmek aslında bu haneyi çok hafife almak demektir. Bu hanes iç sesinizdir. En mahrem tarafınızdır. Kendi başınıza olduğunuzda kendiniz ile yaptığınız söyleşiye can verendir. Kimsenin müdahale edemeyeceği yerdir. Tam özgürlük anının keyfini çıkarırken yaptınız söyleşide kime hitap ediyorsunuz? İşte bu duygularınızı paylaştığınız en mahrem tarafınızdır. Algıladığı dünyaya tepki veren beynin işleme şekli, zihninizin yaratımı olan bir şey olmakla beraber, çoğu kez bizi en çok koruyan, uyaran da yine bu sestir.
Duyu organları aracılığı ile evrenden aldığımız bilgiyi işleyerek analiz eden, seçeneklerimizi belirlememizde ve tercihler yapmamızda bize yön veren tarafımızdır.
İletişimimiz açısından önemi ise, kişisel şifremizin 1.hanesi insanların bizi nasıl gördüğün anlatırken bu hane bizim kendimizi nasıl gördüğümüzü anlatır. Aslında belki de iletişim çatışmalarının çözümü bu iki haneye bakmakla ve etkilerini kendimiz ve etrafımızda izlemekle bile üretilebilir. Mesela, çok sevdiğiniz ve yakından tanıdığınız bir kişinin 1. ve 6. hane sayılarına ve aradaki farklara baktığınızda çok şaşırabilirsiniz. Ya da tanıştığınızdan beri bir türlü iletişim kuramadığınız, anlaşamadığınız kişilerin kişisel şifrelerine baktığınızda o kişilerin sizi ve sizin onları nasıl algıladığını görmek de bir o kadar şaşırtıcı tecrübeler kazandırabilir.

O halde bu haneye bakarken mutlaka 1. hanenize de yeniden göz atmak da çok faydalı ve eğlenceli olacaktır.
Daha ayrıntılı bilgi ve raporlarınız için bizlere, iletişim bölümümüzden ulaşabilirsiniz. 


Sevgiler...
Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder