28 Ağustos 2012 Salı

Kişisel Şifrenizin 6.Hanesine Göre İç Sesiniz ve Uyarıları...

Kişisel Şifrenizin altıncı hanesi, yani doğum günü sayınız ile doğum ayı sayınızın toplamından elde edeceğiniz tek basamaklı sayınızdır. Bu hane kişisel şifrenizin birinci hanesi ile ikinci hanesinin toplamından elde ettiğimiz sayıdır. Bir başka deyişle ise; İlk Hane ile (Kişilik-Görme Duyusu-Zihin-İnsanlar Sizi Nasıl Görüyor-İlk İzlenim), İkinci Hane (Sosyal Bilinçlilik-Duyma Duyusu-Duygu-SesTonu-Konuşma Biçimi) hanelerinin toplanması ile elde edilir. Bu sayede 'iç sesiniz' ortaya çıkar...

6. Hane ile ilgili daha detaylı bilgi için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012_08_01_archive.html

Evet, Kişisel Şifrenizi hesapladıktan ve 6. hanenizin anlatımına göz attıktan sonra şimdi kendinize ait şifrenizin 6.hanesinin karşılığına denk gelen rakamınız bakalım neler diyor? Sizi hangi konularda uyarıyor?


Altıncı hanede 1 Rakamı: Özel ve değerli birisi olduğunuza inanıyorsunuz ve 'ben özel birisiyim' diyerek kendinizi tanımlıyorsunuz. Size göre siz bir lidersiniz ve aslında diğerleri de bunu bilmeli. Evet, harika bir lidersiniz, ama dikkat kendinize olan güveninizi kaybetmediğiniz müddetçe. Güven kaybınız varsa, etrafınıza talimatlar yağdırıyorsunuz demektir. Bunu gözlemlediğinizde korkunuzun ne olduğunu kendinize sorun ve onun üzerine gidin. Kendinize duyduğunuz güveni etrafınıza gösterirken abartmaktan kaçının.Yoksa insanlar sizin kocaman bir egonuz olduğunu düşünebilirler. Alkışlanmak ve taktir görmek sizin için önemlidir. Hayatınızda bunlar varsa kendinizi doğru yolda yoksa kayıp hissetmeniz olasıdır. İnsanların sizi taktir etmesi hoş elbette ama sürekli onların düşünceleri ile özgüven tazelemek ne kadar doğru?

Altıncı hanede 2 Rakamı : Kendinizi sorumluluk sahibi, ilgili ve şefkatli birisi olarak tanımlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanlar için her şeyi yapabilirsiniz. Hatta insanlar için bir şey yapmanız için onları sevmeniz bile gerekmez. Bu dünya görüşünüz ve neredeyse insanlar için yaşıyor olmanız nedeni ile insanlar zor günlerinde size gelirler. Bununla beraber bazen aşırı korumacı yönünüz nedeni ile etrafınızdaki insanlar nefes alamıyormuş gibi hissedebilirler. Peki, sürekli başkaları için yaşamaktan ne zaman yorulacaksınız? kendinizi de düşünmeye ne zaman başlayacaksınız?


Altıncı hanede 3 Rakamı: Kendinizi kararlı, düzenli, disiplinli olarak tanımlarsınız. Karmaşadan düzen yarattığınız her durum kendinizi harika hissettirir. Bir şeyin yeniden yapılması gerekiyorsa, siz harika planlar yapıp, tasarlar, uygular ve bununla insanlara örnek olursunuz. Konuşmanız daha  doğrusu talimatlarınız açık ve nettir. Peki hayatın sadece disiplinden ve bir şeyleri sürekli organize etmekten ibaret olmadığını, gülmek ve eğlenmek için, hayattan zevk almak için de yaşanması gerektiğini fark edip ne zaman gevşeyip, yaşamın tatlarını ne zaman keşfetmeye başlayacaksınız?



Altıncı hanede 4 Rakamı: Kendinizi kaşif ve maceracı olarak tanımlarsınız. Doymak bilmeyen merak duygunuz ile yaşarsınız. Bu harika araştırmalar ve bilgileri harmanlamanıza neden olurken insanların hayatlarına fazla giriyormuşsunuz gibi hissetmelerine ve rahatsız olmalarına da neden olabilir. Tüm bilgiyi elde etmeden karar verememek de yine sizin kararsız olarak algılanmanıza neden olabilir. Ve elbette kararsız kalıp, baskı altında hissettiğinizde beklenen olur ve en beklenmedik kararlar ile gereksiz riskler alabilirsiniz. Bilgi alırken bilgi vermeyi de denemelisiniz, böylece iletişim iki yönlü hale gelebilir. Uzun süre aynı yerde kalmaktan hoşlanmazsınız. Bu da sizin beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir dikkat!.

Altıncı hanede 5 Rakamı: Kendinizi zeki, analitik, asi ve değişikliklerden korkmayan birisi olarak tanımlarsınız. Zekanız ile asiliklerinize her zaman nedenler bulabilirsiniz. Peki, çoğu kez sadece asilik yapmış olmak için asilik yaptığınızın ve bu yüzden harika fırsatları kaçırdığınızın farkına ne zaman varacaksınız? Gerçek gezginler bu hanede bu sayıya sahip olanlardır. Gerçekler mutlaka söylenmelidir elbette ama mutlaka kırıcı ve sert olmak zorunda mıdır dersiniz? Daha fazla başarı, streslerinizi ve kelimeleriniz kontrolünüz ile mümkün olabilir.

Altıncı hanede 6 Rakamı: kendinizi güzel, çekici, dengeli olarak tanımlarsınız. Birinci ve ikinci hanenizde yer alan rakamlar sizin sayınız için daha da önemlidir. Eğer bu sayı ile tezat sayılardan birisi varsa tartışmacı, soğuk, emredici algılanabilirsiniz. halbuki siz bunun nedenini çözemiyor olabilirsiniz. Evet, etkileyicisiniz ve farkındasınız. hayatın tadını çıkarmak sizin için önemlidir. sizin elinizden geçen herhangi bir şeyin güzelleşmemesi mümkün değildir. Cilt sorunlarınız varsa bile yine de siz hep güzel kabul edileceğinizi bilin ve rahatlayın.


Altıncı hanede 7 Rakamı: Mahremiyetten hoşlanan, yalnızlığı seven, ruhsal ve sanatsal tarafları gelişmiş bir insan olarak kendinizi tanımlarsınız. Gerçek sanatçı ve mistikler bu hanede bu sayıdan çıkarlar. Sezgileriniz çok kuvvetlidir ancak bazen hayal dünyanızın kontrolünüzden çıktığını düşündüğünüz için sezgilerinizi dinlemeyi bırakmış olabilirsiniz. Özel hayatınızın bilinmesinden hiç hoşlanmazsınız. İnsanlar sırlarınız sizinle paylaşır ama siz paylaşmazsınız. İlişkilerin iki taraflı olduğunu unutmamalısınız. Aman dikkat!! Gözlerden uzak yaşamanız yalnız yaşama davetiye çıkarmak olmasın. İnsanlarla sorunlarınızı paylaşarak hayatın kolaylaştığını ve güven esaslı iletişimler kurulabileceğine dair inancını pekiştirebileceğiniz bir yaşam kurabilirsiniz.
Altıncı hanede 8 Rakamı: Kendinizi sorumluluk sahibi, sağduyulu, ekip çalışmasından hoşlanan bir insan olarak tanımlarsınız. Dünyanın tüm yükü sanki sizin omuzlarınızda gibi hissettiğiniz dönmeler çokçadır. Bu kadar sorumluluk strese neden olabilir, neredeyse herkesin yükünü hafifletirken kendinize haksızlık yapmamalısınız. Çünkü, bu kadar yük ve çözüm bekleyen sorunların bir kısmını yerine getiremediğinizde yine kendinizi üzüyor ve kendinizi kurban gibi hissetmenize neden oluyor. Peki, insanların sizi anlamasını beklememeyi, boş zamanı olmanın o kadar da kötü bir şey olmadığını, 'hayır!' demeyi ne zaman öğreneceksiniz?.

Altıncı hanede 9 Rakamı: Kendinizi saf, meraklı, gelişime ve öğrenmeye açık bir kişi olarak tanımlarsınız. Tavrınız çocuksudur. Elinizdeki en ciddi işte bile kendinize eğlenecek bir şey mutlaka çıkarabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konu ya da kişi ne olursa olsun, eğer tüm öğrenileceklerin bu kadar olduğuna karar verirseniz, sıkılır başka şeylere yönelebilirsiniz. Adeta bir çocuğun oyuncaklarından sıkılması gibi. Felsefe sizin için önemlidir ve kolunuzun uzandığı kadarı ile dünyayı kurtarmak hayalinizdir. Peki, siz oyun oynuyor olsanız ve sıkıldığınızda gitme hakkını kendinizde görüyor olsanız bile oyun arkadaşlarınızın da olduğunu ve onları istemeden de olsa üzebileceğinizi, zarar verebileceğinizi ne zaman öğreneceksiniz?


Burada sadece bu hanedeki sayıların tek başına etkilerini ve özet cümlelerle yazdığımı hatırlatmak isterim. Kişisel şifrenizdeki diğer hanelerde yer alan rakamlar ile değerlendirilerek asıl doğru ve net yorumlar yapmak mümkündür. Özellikle kişisel şifrenizde diğer hanelerde yer alan rakamların birbirini tekrar etmesi ve bulunduğu hanelerde değerlendirmelerde etkin rol almaktadır.



Daha detaylı bilgi ve rapor talepleriniz için iletişim sayfamızdaki bilgilerimiz aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

Sevgiler, Kişisel Şifreniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder