25 Eylül 2012 Salı

Kişisel Şifrenizde Yedinci Hane Neyi Anlatır?

Kişisel Şifrenizin Yedinci Hanesi, doğum gününüzün hanesi olan 2.haneniz ile doğum yılınızın toplamından elde edilen 3.hanenin toplamından elde edilir. Doğum gününüz ile doğum yılınızın oluşturduğu bu hane Sosyal Bilinçlilik ile Küresel Bilinçlilik hanelerinin toplamından elde edilir.
Kişisel Şifrenizin tamamını hesaplamak için bkz.
http://kisiselsifreniz.blogspot.com/2012/05/kisisel-sifreniz-kisisel-sifrenizi-nasl.html

Yedinci Hane (İçsel Çocuk-sezgi Duyusu-Dürtünüz-Beklenmedik Durumlardaki Tavrınız-Güvenecek Hiçbir Şey Yoksa Güvendiğiniz Dürtünüz)
Anne karnındayken algıladığımız dış dünyanın etkilerini en çok doğduğumuz ay ve doğduğumuz yıl bilinçaltımıza taşırız. Doğduğumuzda çok basit de olsa bir dünya görüşümüz vardır. Bir takım önyargılarımız vardır. Hayatı algılayışımız vardır. Evet çok çok basittir ama vardır. İşte bu hane bize bunları anlatır. Tüm duyu organlarımız devre dışı olduğu durumlarda, dış dünyadan veriler alamadığımızda, güvenebileceğimiz hiçbir şey kalmadığında ortaya çıkan bu dürtümüzdür. En beklenmedik anda, en beklenmedik durumlarla karşı karşıya kaldığımızda bu rakamımızın etkisi ile davranırız. Kısacası baskı altındayken ya da kriz anında nasıl davraandığımızı bu haneye bakarak görebilir ve gereken düzeltmeleri yaparak hayatımızı hem kolaylaştırabilir hem de verdiğimiz tepkiler nedeni ile aldığımız gereksiz riskleri minumuma indirebiliriz.

O halde bu haneye bakarken mutlaka 2. ve 3. hanenize de yeniden göz atmak da çok faydalı olacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi ve rapor talepleriniz için bizlere, iletişim bölümümüzden ulaşabilirsiniz.
 

Sevgiler...
Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder