27 Mayıs 2012 Pazar

Kişisel Şifrenizin Birinci Hanesi ' 3 ' ise


3 Rakamının;
Kısa Tanımı: Düzenleyici
Elementi: Ateş

Eğer ayın 3'ünde, 12'inde, 21'inde ya da 30'unda doğduysanız, yani doğum günü rakamlarınızın toplamı 3 ediyorsa, siz bir '3 insanısınız' demektir.

Öncelikle aklımızda bulundurmamız gereken şey, madalyonun iki yüzü olduğu gibi, rakamların da bizleri etkilediği birbirine zıt iki yönü bulunmaktadır.

3 insanının pozitif tarafları: gayet düzenli ve organize olmuş, hayatındaki herşey adanmış yaşayan, bağımsız, iyimser, dindar/ezoterik, samimi/dürüst,, neşeli, kesinlikle tam bir hayvansever, ciddi ve sevdiği şeylere tutkuyla bağlanmaya hazır.

3 insanının negatif tarafları: Yanliış yönlendirilmiş ve buna hazır, düşmanca tavırları söylemleri olan, acımasız, fanatik, küstah, davranış sorunları olan, istediği olmadığında somurtkan ve çabuk küsen, kolayca kayıtsız ve ilgisiz davranan, baskıcı ve askeri düzen kurmaya çalışan, hoppa taraflarını sayabiliriz.

Bu özellikleri, negatiften pozitife giden bir doğru olarak kabul edersek, aynı günde doğan iki insanın birbirine benzememesini kolayca açıklamış oluruz. Yani, diğer tüm çevresel, eğitim, sosyal yaşam, temel ihtiyaçların doyurulması, inançlar vs vs gibi birçok etki ile kişilik gelişmekte ve kişi bu rakamın bazı pozitif ama bazı negatif taraflarını almaktadır.

Kişisel Şifrenizin tamamının tespiti ile bu yönlerinizin farkındalığını yaşamanız ve buna göre hayatınızı yönlendirmeniz mümkün...

Sevgiler,Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder