30 Mayıs 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizin İkinci Hanesi ' 4 ' ise

Eğer Nisan ayında doğduysanız, Kişisel Şifrenizin 2.Hanesi'nde '4' rakamı bulunmaktadır.
İkinci Hanedeki '4' rakamı, aceleci, meraklı, sıra dışı, beklenmedik konuşmalar yapan ve tüm konuşmaları ile isterse eğlendirebilen izlenimi yaratan bir ses tonunu ifade etmektedir. 
Oldukça hızlı ve daldan dala atlayan bir konuşma tarzınız vardır. Konuşurken soru nasıl sorulabilir, bu nasıl mümkün diyenleri sizi dinlemeli. Bu nedenle de insanlarla konuşurken karşınızdakiler kendilerini sanki 'sorgulanıyormuş' gibi hissedebilirler. Sizin böyle bir amacınız olmasa bile ses tonunuz karşınızdaki kişide böylesi bir etki uyandırabilir.
Ses taklitçileri 2. hanede '4' rakamı bulunanlardan çıkar. Bu konuda beceriklidirler. 4 rakamı, aktörlere ait bir rakamdır ve ses tonunuza bu yetenek yansımaktadır.
İnsanlar sizi dinlerken nefes almadan konuştuğunuzu düşünseler bile aslında siz sadece aklınızdan geçenlere dilinizin yetmediği kanaatindesinizdir. Kelimelerinizin sıradan olmaması insanları şaşırtır. 

Dikkat etmeniz gereken biricik şey, bazen istemediğiniz sözlerin de ağzınızdan dökülme ihtimali. 
Bilgi alma merakınızı ve sorgulayıcılığınızı biraz olsun sakinleştirebilirseniz o zaman karşınızdaki insanla daha etkili bir iletişim kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder