25 Mayıs 2012 Cuma

'Doğduğunuz Güne Göre Size En Uygun Meslekler


Doğum Tarihinizin tamamı kullanılarak 9 tane sayıdan oluşan Kişisel Şifreniz tespit edilmektedir.
Bu 9 sayıdan ilki 'Doğum Günümüze' bakılarak bulunmaktadır ve 1. haneye yazılmaktadır.
Bu sayı; Doğum Gününüz tek basamaklı bir sayı ise sayının kendisi, çift basamaklı bir sayı ise sayıların kendi arasında toplanması ile elde edilir.
Örneğin: Eğer ayın 7'sinde doğduysanız Kişisel Şifrenizin 1. hanesine 7 sayısını direkt yazabilirsiniz. Ama ayın 26'sında doğduysanız 2+6=8 şeklinde doğum günü sayınızı kendi arasında toplayarak elde ettiğiniz sayıyı 1. haneye yazmanız gerekmektedir.

1.Hane'de yer alan bu sayı görme duyumuza karşılık gelmekte ve kısaca insanların bizi nasıl gördüğü sorusuna yanıt vermektedir. Bir manada 'ilk izlenim' denilen kanının nasıl oluştuğuna dikkat çekmektedir. Burada özellikle belirtmekte fayda vardır ki: Bizi az tanıyan insanlar bu rakamın  negatif taraflarını görmeye meyilli iken, çok tanıyan insanlar pozitif taraflarını görmeye meyillidir. Savunma sistemimiz nedeni ile birisi ile ilk tanıştığımızda genellikle karşımızdaki kişinin olumsuz yönlerine odaklanmamız bu nedenledir. Tabi onların da bizim için aynı hisleri taşıyacağını, aynı etkiler altında olacağını unutmamak gerekir.  

1. Hane'nize göre olumlu ve olumsuz taraflarınızı görebilmeniz için daha önce eklediğimiz çalışmamaıza ek olarak burada yine 1. hanenize göre sizler için en uygun olabilecek ve sizi mutlu etme ihtimali en kuvvetli mesleklere yer vermek istedik.

1. Hanenizde 1 Rakamı var ise; oldukça mükemmel bir öğretmen olurlar. Aynı zamanda satıcı, iletişim ile ilgili meslekler ve tasarımcılık konularında da doğal bir yetenekleri vardır.
1. Hanenizde 2 Rakamı var ise; İnsanları her mana da besleyebileceğiniz ve onların en büyük destekçisi olabileceğiniz her meslek aslında sizin için uygundur. Kişilere istediği desteği sağlamak için yaşam koçluğu, duygusal destek sağlamak için müzikle uğraşmak ya da beste yapmak, restorant sahipliği ya da aşçılığı, psikologluk gibi destekleyici meslekler olabileceği gibi ebeveyn olmak ve yardım kuruluşlarında aktif görev almak da size gayet yeterli gelecektir.
1. Hanenizde 3 Rakamı var ise; en uygun meslek kesinlikle savunma avukatlığıdır. Bu yönleri nedeni ile lider siyasetçi de olabilirler. Ateşli şekilde savunulacak her ideal 3 insanı ile hayat bulabilir.
1. Hanenizde 4 Rakamı var ise, bu insanlar bağımsız taraflarının çok kuvvetli olması nedeni ile sık sık reformist hareketlere katılacak ve insanların ideallerini ve düşüncelerini kökünden sarsacak dönüşümlerin sağlanacağı organizasyonlarda yer alacaklardır. Para bu insanlar için asla önemli değildir, bu insanlar ne yaparsa yapsın zirveye çıkmak neredeyse tek dertleridir.
1. Hanenizde 5 Rakamı var ise, sürekli hareket etmek isteyen enerjileri nedeni ile en fazla spora ve özellikle de kendilerine heyecan verecek riski yüksek sporlara merakı ve doğal yeteneği vardır. Ofis işleri kesinlikle onları sıkacak ve etkisizleştirecektir. Sürekli yeni bir şey öğrenme istekleri nedeni ile araştırmacı olabilecekleri tüm meslekler de 5 insanına uygundur.
1. Hanenizde 6 Rakamı var ise,  Kendilerini sanatla özellikle müzikle ifade etme yetenekleri ve doğal karizmaları nedeni ile ünlü birer müzik ya da sinema sanatçısı olarak karşımıza çıkarlar. Bu yeteneklere doğuştan sahip oldukları için toplumca da çok kolay kabul görürler. Müthiş uzlaştırmacı yanları ile bunu kullanabilecekleri mesleklerde de mutlu ve verimli olabilirler.
1. Hanenizde 7 Rakamı var ise, reklam, oyunculuk, medya,resim, heykel, dans kısacası yaratıcılığın olduğu tüm mesleklerde mutlu ve verimli olurlar. Finans konusunda da doğal yetenekleri vardır fakat mutlaka yaratıcı yanları ile birleşecek şekilde kullanmalıdırlar, aksi halde sıkılabilirler.
1. Hanenizde 8 Rakamı var ise, aşırı tutkuları ve başarı kriterlerinin yüksek eğitim yani akademik ehliyetten, iyi kazançtan ya da statüden geçiyor olması nedeni ile sadık birer şirket çalışanıdırlar. Genellikle iş dünyasında yeterince tatmin olsalar da aynı zamanda iyi birer doktor, danışman, öğretmen, veteriner, siyasetçi de olabilriler. Dedektiflik, yazarlık, bilim gibi meslekler de mantık yürütmeyi gerektirdiği için ilgilerini çekecektir.
1. Hanenizde 9 Rakamı var ise, 9 insanları genellikle hangi türü olursa olsun şifa ile ilişkilidirler. Zihinlerini yönelttikleri her konuda başarılı olabilirler. Bu ister tıp, kanun, sanat, psikoloji, yazarlık, satış, araştırma olsun isterse en basit ve önemsizmiş gibi görünen işler olsun, istedikleri bu ise mutlaka başarırlar. Üstelik en mükemmel biçimde.

Kendinizin ya da yakınlarınızın sayılarını okuduysanız ve uymadığını düşünüyorsanız mutlaka bu sayılara ait negatif etkilerine maruz kaldıklarını gözlemlemekteyiz. Halledilebilecek minik bir negatif etki, belkide meslek hayatınızda sizi başarı ve mutluluktan alıkoyuyor olabilir.

Bu bilgiler %100 doğrudur denilemez. Tam ve doğru bir analiz için 9 haneden oluşan Kişisel Şifrenizin tamamının incelenmesi ve sayıların birbiri ile etkileşimlerinden doğan, birbirini tamamlayan yorumlar yapılması gerekmektedir. Bunun için, bizlerle özelden mesajlaşarak diyaloga geçebilir ve rapor hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Sevgiler,Kişisel Şifreniz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder