27 Mayıs 2012 Pazar

Kişisel Şifrenizin Birinci Hanesi ' 2 ' ise


2 Rakamının;
Kısa Tanımı: Besleyici
Elementi: Su

Eğer ayın 2'sinde, 11'inde, 20'sinde ya da 29'unda doğduysanız, yani doğum günü rakamlarınızın toplamı 2 ediyorsa, siz 2 insanısınız demektir.

Öncelikle aklımızda bulundurmamız gereken şey, madalyonun iki yüzü olduğu gibi, rakamların da etkilediği birbirine zıt iki yönü bulunmaktadır.Kişisel gelişimin önemini kavrayan, hep iyi yönlerini geliştirmeye çalışan bireyler olduğumuzu varsayarsak,

2 insanının pozitif tarafları: besleyici, özenli, sessiz, iyi gözlemci, araya koyduğu mesafe nedeni ile soğuk ama etkileyici, utangaç, evine düşkün, sakin, geniş arkadaş çevresi olan, ağırbaşlı ve sır saklayan özelliklerini sayabiliriz.

2 insanının negatif tarafları: aşırı duygusal, sürekli ağlamaklı, suçlanmaktan korkan ve bu nedenle sürekli savunmacı, aşırı koruyucu, sinirli, mantıkla kararlarını almayan, hassas, hüzünlü, istediği olmadığında somurtkan ve sürekli değişken taraflarını sayabiliriz.

Bu özellikleri, negatiften pozitife giden bir doğru olarak kabul edersek, aynı günde doğan iki insanın birbirine benzememesini kolayca açıklamış oluruz. Yani, diğer tüm çevresel, eğitim, sosyal yaşam, temel ihtiyaçların doyurulması, inançlar vs vs gibi birçok etki ile kişilik gelişmekte ve kişi bu rakamın bazı pozitif ama bazı negatif taraflarını almaktadır.

Kişisel Şifrenizin tamamının tespiti ile bu yönlerinizin farkındalığını yaşamanız ve buna göre hayatınızı yönlendirmeniz mümkün...

Sevgiler,
Kişisel Şifreniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder