30 Mayıs 2012 Çarşamba

Kişisel Şifrenizin İkinci Hanesi ' 2 ' ise



Eğer Şubat veya Kasım ayında doğduysanız Kişisel Şifrenizin 2.Hanesi'nde '2' rakamı bulunmaktadır.


Konuşmaya başladığınızda insanlar sizin huzur veren sesinizi duyarlar.Sesinizin doğal tınısı nedeni ile insanlar size güvenirler. Şefkatli, yumuşak, anaç, dinlemekten hoşlanan, sorumluluk sahibi bir insan olduğunuz izlenimi yaratan bir ses tonunu ifade etmektedir.
İnsanlar sırlarını ve dertlerini koşarak size anlatmaya gelirler.Dolayısı ile çoğu zaman kendinizi onları dinlerken ya da onlara tavsiyelerde bulunurken bulursunuz.


Kendinizi güvensiz bir ortamda ya da sevdiklerinizin tehdit altında olduğunu hissettiğinizde bir anda ses tonunuz  dişi bir aslan kükremesine döner ve sesinizdeki şefkat yerini vahşi ve saldırgan bir çınlamaya bırakır.
Şefkatli ses tonunuz bazı zamanlarda aşırı koruyucu, takıntılı, dediğim dedik görünmenize yol açabilir. Bu konuda dikkat etmeniz, kurduğunuz iletişimleri kolaylaştıracaktır.

Siz yardıma ihtiyacı olanları korumak için orada bulunursunuz ama bununla beraber her zaman karşınızdakini düşünme huyunuzdan vazgeçmeli, biraz da kendinizi düşünmelisiniz. Bunu dikkate alarak konuşursanız, hayatın sizin için biraz daha kolaylaştığını fark edebilirsiniz...


Sevgiler, Kişisel Şifreniz






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder